Abdomenoplastika (Terheqja e barkut, Rimodelimi i barkut)

Abdomenoplastika eshte nje procedure qe ka per qellim rimodelimin e barkut tuaj, duke e bere ate te duket i tendosur dhe i lemuar. Gjate procedures hiqet lekura dhe dhjami i tepert si dhe tendosen muskujt e paretit abdominal.

Tummy Tuck Little Rock

Rezultati: nje bark i sheshte ne profil.

Kandidati me i mire per abdomenoplastike eshte nje paciente femer me peshe normale ose pak mbi norme e cila ka leshim te lekures dhe muskulatures se barkut nga shtatzania ose shtatzanite. Zakonisht rasti shoqerohet dhe me pranine e nje shtrese dhjamore ekstra.

Kostoja e nje barku te sheshte e te bukur eshte nje preje e gjate ne fund te barkut. Gjate procedures kirurgu heq eshe strijet (te carat e lekures) ne pjesen e poshtme te barkut.

Pacienti qe i nenshtrohet kesaj nderhyrjeje duhet te jete i shendetshem dhe preferencialisht joduhanpires.

Abdomenoplastika eshte nje nder procedurat me madhore ne kirurgjine estetike e cila kerkon te pakten dy jave kohe rekuperimi perpara se pacienti ti kthehet jetes se tij te zakonshme.

Nese jeni i interesuar per abdomenoplastike dhe do te donit te konsultoheshit me mjekun tone, na kontaktoni.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...