Njihuni me Stafin Tone

Njihuni me Stafin Tonë

Stafi i Sante Plus Aesthetics Tirana është një ekip profesionistësh në fushën e kirurgjisë estetike dhe dermatologjise që së bashku oftojnë shërbime cilësore për të gjithë pacientët që paraqiten pranë ambjenteve tona. Ekipi përfshin recepsionisten e cila ju kontakton nëpërmjet telefonit dhe një person për t’ju përshëndetur dhe për ti dhënë përgjigje pyetjeve më shpesh të kërkuara. Kur paraqiteni pranë zyrës sonë, ju keni mundësinë të takoheni edhe me pjesëtaret e tjerë të stafit, si infermieret, koordinatorët e kujdesit ndaj pacientit, mjekët dhe kozmetologet e kujdesit të lëkurës. Të gjithë anëtarët e stafit vazhdimisht përpiqen për t’ju ndihmuar të ndjeheni sa më komodë gjatë procedurave mjekësore, kirurgjikale apo kozmetike që do i nënshtroheni.

Ne ju inkurajojmë ti bëni pyetje cilitdo pjesëtar të stafit. Ne jemi këtu për tju ndihmuar dhe shërbyer në cdo aspekt qe ka lidhje me kirurgjinë estetike, si dhe shërbimet jo-invazive kozmetike duke u siguruar që ju të keni arritur atë që dëshironi.

Nëse jeni të interesuar për cdonjërën nga procedurat tona të kirurgjisë estetike apo dermo-kozmetike dhe dëshironi një konsultë konfidenciale, na kontaktoni sot ne adresën tone apo numrat e telefonit Fix: +355 42 43 10 16, Cel: +355 68 90 28 500.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...