Botox

Girl looking at cameraBOTOX eshte nje trajtim i sigurte, i pershtatshem dhe efektiv i perdorur per reduktimin e rrudhave dhe vizave te shkaktuara nga levizjet e muskujve te fytyres. Konsiston ne ne injektim te thjeshte, jo-kirurgjikal. Si procedure minimalisht invasive, Botox perdoret me se shumti per trajtimin e rrudhave perreth syve, rrudhat e shkaktuara nga rrudhosja e vetullave dhe vijezimet e ballit.

Toksina Botulinike e tipit A perdoret per te trajtuar rrudhat me nje injektim te vetem. Fillimisht kjo substance u krijua per trajtimin e crregullimeve neurologjike, por ne ditet e sotme perdoret ne menyre shume te suksesshme edhe ne trajtimin e rrudhave, vijezimeve ne mes te ballit dhe atyre perreth syve.

BOTOX injektohet ne indin muskular perreth rrudhes me ane te nje gjilpere te vogel. Diskomforti gjate procedures eshte minimal dhe zgjat vetem pak sekonda. Botox relakson muskulin duke bllokuar percimin e impulsive nervore ne te. Efektet fillojne te shihen pas disa diteve dhe zgjatin per disa muaj, me pas procedura mund te perseritet.

Pas procedures nuk eshte e nevojshme periudha  e rekuperimit. Rezultatet mund te zgjatin kater deri ne gjashte muaj.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...