Reduktimi i gjoksit

Zvogelimi i gjoksit ne SANTE PLUS AESTHETICSBreast Reduction Little Rock AR

Gjoksi teper i madh mund te shkaktoje nje sere simptomash si dhimbje qafe, dhimbje shpine, dhimbje shpatullash etj. Zvogelimi i gjoksit ose Mamoplastika reduktuese mund te lehtesoje keto simptoma si dhe te permiresoje pamjen e gjoksit tuaj.

Gjate procedures hiqet mase dhjamore, ind glandular gjendror dhe lekure. Gjoksi reduktohet ne mase, eshte me i lehte dhe me i tonifikuar.

Kirurgjia e zvogelimit te gjoksit mund te realizoje edhe zvogelimin e areoles (zona e erret). Rezultati: gjinj me te vegjel dhe me forme estetikisht te pershtatshme ne proporcion me pjeset e tjera trupore. Operacioni eshte nje procedure qe zgjat dy deri ne tre ore dhe kryhet nen anestezi te pergjithshme. Dhimbjet e qafes, kurrizit dhe shpatullave qe shkaktohen nga gjoksi i madh lehtesohen menjehere.Diskomforti post-operator eshte i lehte. Pacientet mund te kthehen ne pune pas disa diteve.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...