Lifting i vetullave

Browlift Little Rock AR

Nese vetullat tuaja jane ne pozicion te ulet apo te varur, kjo mund te shkaktoje nje pamje te trishte apo te lodhur, e cila mund te korigjohet me ane te ngritjes te ballit apo vetullave.

Procedura e lifting-ut te vetulles zbut vijezimet horizontale permes ballit dhe shprehine e nevrikosjes apo shqetesimit e cila rezulton nga rrudhosja e vetullave. Me ane te lifting-ut te vetulles permiresohet edhe pamja anesore e lekures ne kendet e syve.

Lifting-u i vetulles ju jep nje pamje me te relaksuar dhe te fresket, duke bere te dukeni me i ri dhe i sigurte te vetja.

Ne se jeni te interesuar per proceduren apo deshironi te lini takim per nje konsulte konfidenciale, mund te na kontaktoni.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...