Implantim i mollzave/mjekres

Chin Implant

Përsosni fytyrën me implantet e mollezave dhe te mjekres

Keto implante ofrojne rezultate të parashikueshme , me rrezik të ulët si dhe procedurë te sigurt kozmetike kirurgjikale .

Implanti i mjekres eshte alternativa më e mirë në qoftë se ju keni një mjekër të dobët ose të devijuar . Një implant mjekre mund t’ju jape më shumë përkufizim linjave tuaja te nofulles si dhe një profil më të harmonizuar .

Implantet vendosen për të shtuar mase si dhe per te përsosur faqen apo mjekren . Ato sigurojnë nje ekuilibër më të mirë të fytyrës theksuar faqet tuaja dhe mjekren. Duke rritur faqet tuaja dhe mjekrën , karakteristikat e fytyrës tuaj vihen ne pah me mirë .

Nëse jeni duke kërkuar për të përmirësuar pamjen tuaj pa kirurgji kozmetike të madhe, një implant i fytyrës është zgjedhja e duhur për ju

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...