Kontakte

Featured

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të rezervuar një konsultë per nderhyrjet estetike kirurgjikale dhe jo- kirurgjikale që jeni të interesuar apo për të mësuar më tepër rreth shërbimeve që ne ofrojmë. Stafi ynë i dedikuar është i gatshem t’ju vijë në ndihmë!

Ju lutem tregohuni të duruar ndërsa prisni përgjigje. Për informacione të përgjithshme: +355 42 43 1016

Adresa e Kompanise
Sante Plus Aesthetics Km 01 i Autostrades TR- DR, Spitali Hygeia, kati i hyrjes, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 42 43 1016
E-mail: info@santeplusgroup.com
Website: www.santeplusesthetic.com

Na gjeni ne adresen

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...