Do dukeni shume vite me te rinj ne me pak se 30 minuta

dermal-fillers

SANTE PLUSAESTHETICS ofron shumellojshmeri te fillerave dermale per te zbutur dhe mbushur rrudhat ne fytyren tuaj me trajtime te shpejta, pa dhimbje dhe pa nderhyrje kirurgjikale.
Fillerat dermale jane:
 • Nje menyre shume efektive per zbutjen dhe mbushjen e rrudhave.
 • Kane efekt te menjehershem i cili mund te zgjase deri ne dy vite.
 • Kthejne pas shenjat e moshes duke krijuar nje kontur facial te avancuar.
 • Zbutin dhe eliminojne rrudhat pergjate hundes dhe zones perreth gojes dhe mjekres.
 • I japin volum kontureve faciale dhe buzeve te holla.
 • Drejtojne formen e kendeve te buzeve te rena poshte, te cilat janpin nje pamje te trishte.
 • Kthejne pas ne kohe moshen duke restauruar humbjen e volumit dhe te mases kockore.
 • Restylane eshte nje mbushes injektabel i cili perdoret vecanerisht ne zonen poshte syve, ne zonen perreth buzeve(ne vijat qe krijohen nga duhanpirja) apo per mbushjen e buzeve.
 • Juvederm eshte nje filler dermal i perbere nga nje forme imtesisht e purifikuar e acidit hialuronik. Acidi hialuronik eshte nje substance natyrale qe gjendet ne te gjitha qeniet e gjalla i cili mundeson volumin e lekures tuaj.
 • Radiesse eshte nje filler dermal i perbere nga mikrosfera unike kalciumi te zhytura ne nje xhel natyral. Trupi juaj e perthith kete xhel duke lene pas mikrosferat e kalciumit.Me kalimin e kohes nxit prodhimin e kolagjenit ne vete trupin tuaj duke bere qe rezultati te zgjase me shume ne kohe.
 • Injektimet me dhjam nga vete trupi juaj jane nje alternative KIRURGJIKALE ndaj fillerave apo mbushesveper nje rezultat qe zgjat me shume ne kohe.Procedura realizohet ne sallen e kirurgjise. Eshte nje metode mjaft efikase dhe me pak e kushtueshme, sidomos kur nevojiten sasi te medha te fillerit per te arritur nivelin e deshiruar te mbushjes per rinimin e lekures.

 

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...