Reduktim i Dhjamit Pa Kirurgji

fat-reduction-11

Procedura e ngrirjes se dhjamit e quajtur Kriolipolize eshte nje metode e sigurte dhe efektive e cila konturon trupin tuaj duke ngrire dhe eliminuar ne depozitimet dhjamore te padeshiruara nje here e mire, pa kirurgji dhe ne kohe optimale.

Pas percaktimit te zonave te trupit te cilat do te trajtohen, aplikatori vendoset mbi trupin tuaj duke aplikuar ngrirjen e kontrolluar. Gjate procedures individi eshte i lire te lexoje, te perdore pajisjet elektronike apo te shohe TV.

Meqenese procedura nuk eshte kirurgjikale, pacienti mund ti rikthehet aktivitetit te perditshem menjehere.

Ne javet apo muajt ne vazhdim, trupi metabolizon dhe eliminon nje here e mire ne menyre natyrale qelizat dhjamore ne zonat e trajtuara.

Rezultatet jane te dukshme duke filluar nga java e trete pas dites se trajtimit duke u maksimalizuar ne muajin e dyte, nderkohe qe shkaterrimi dhe eleminimi i ketyre qelizave vazhdon deri ne 4 apo 6 muaj pas trajtimit.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...