Rikonturoni format tuaja trupore me Lipo-Skulpturim

lipo-dissoluve-11Përpjekja për të eliminuar xhepat e mases dhjamore të tepërt që grumbullohet në bark , ije , kofshë  dhe fusha të tjera të trupit mund të jetë një proces frustrues . Shpesh , dieta dhe ushtrimet fizike nuk janë të mjaftueshme për te arritur qellimin tuaj . Në raste të tilla , shumë njerëz që duan të arrijnë nje forme estetike me te kenaqshme te linjave te tyre trupore i drejtohen Lipo-Skulptures , e cila ka qenë një nga teknikat më të njohura të kirurgjisë plastike për më shumë se tre dekada . Kjo  procedurë e sigurt dhe e provuar shkencerishtu ka lejuar miliona pacientëve për të përmirësuar linjat e tyre me anë të synimeve të qarta dhe heqjen e depozitave të izoluara të yndyrës . Shpesh e kombinuar me procedurate tjera të kirurgjisë plastike të tilla si abdomenoplastika ( operacioni ” terheqjes se barkut ” ) dhe zmadhimi i gjoksit, Liposkulptura është një zgjidhje potencialisht ideale për kedo që kërkon të përsose dhe rinovoje konturet e tij/saja .

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...