Procedurat e Reduktimit te Dhjamit neSante Plus

Profil elegant pa kirurgji

non-surgical-fat-removal

Sante Plus Aesthetics  ofron disa alternativa per eleminimin e dhjamit  ne zonen e qafes, kraheve, barkut, shpines dhe kofsheve pa iu nenshtruar nderhyrjeve kirurgjikale. Por duhet patur gjithmone parasysh se keto procedura nuk zevendesojne ushqyerjen e rregullt dhe ushtrimet fizike.

Alternativat tona jane:

  • Kriolipoliza, teknologjia me innovative ne reduktimin e mases dhjamore ne menyre jo invasive, pa dhimbje, pa humbur kohe. Kjo procedure ka rezultate te ngjashme me liposkulpturen.
  • Kavitacioni me ultratinguj i cili godet dhe zvogelon qelizat dhjamore me ane te ultratingujve.
  • Radiofrequenca si trajtim dobesimi dhe celuliti.
  • Drenazhi Limfatik i cili ndihmon dhe lehteson eliminimin me te shpejte te ketyre qelizave dhjamore, duke detoksifikuar trupin ne te njejten kohe

Per informacion te metejshmem na kontaktoni –(355) 42431016 – ose lini nje takim.

 

 

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...