Kirurgjia estetike e hundes

Little Rock Nose Surgery

Kirurgjia plastike e hundes (Rinoplastika) mundeson rregullimin e permases, formes dhe pamjes se pergjithshme te hundes duke permiresuar ekuilibrin midis saj dhe tipareve te tjera te fytyres.

Kirurgjia e hundes mund te permiresoje ne menyre dramatike besimin dhe auto-stimen tuaj. Mund te permiresoj gjithashtu veshtiresite ne frymemarrje dhe problemet e tjera te shkaktuara nga rruget e ngushta nazale.

Kjo procedure kryhet nen anestezi te pergjithshme. Ne fund te interventit hunda fashohet me kujdes pa ushtruar presion. Diskomforti dhe mavijosja jane te lehta. Ndonese per te pare rezultatin final te procedures mund te nevojiten gjashte ose ndonjehere edhe me shume muaj, ju do te jeni te afte ti riktheheni aktivitetit tuaj te perditshem pas nje jave.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...