Otoplastika

otoplasty-11

Shumë individë , duke filluar nga fëmijëria , janë të pakënaqur me madhësinë apo formën e veshëve te tyre . Për disa, veshët zgjaten më shumë se sa duhet , janë asimetrike , ose jane te pozicionuar shume ulët . Fëmijët mund të ngacmohen në shkollë ; dhe të rriturit mund të perpiqen të fshehin veshët e tyre të papërsosur me flokët ose duke veshur kapele.  Për fat të mirë , otoplastia ( gjithashtu i referohemi si kirurgji plastike e vesheve ) vjen ne ndihme për të ndryshuar estetikisht veshët . Nderhyrja mund të ketë një ndikim dramatik në pamjen, besimin , dhe cilësinë e përgjithshme të jetës së një personi . Kjo kirurgji korrigjuese është e aplikueshme si te te rriturit ashtu edhe te femijet.
Procedura e operacionit te vesheve
Otoplastika , ose kirurgjia kozmetike e vesheve ,perdoret për të riformuar një ose të dy veshët . Pacientët të cilët janë të pakënaqur me madhësinë, formën apo orientimin e veshëve te tyre mund të ndryshojnë pamjen e tyre përmes kësaj procedure. Otoplastia gjithashtu përfshin reduktimin e veshit / llapës se veshit si dhe operacionin veshit për të hequr dhe rikonturuar lëkurën e tepërt dhe kërcin . Për shkak se veshët janë shumë të dukshem , shumë pacientë te kirurgjise kozmetike te veshit përjetojnë një rritje të konsiderueshme të vete-besimit pasi veshët e tyre i kanë dhënë një pamje më të dëshirueshme .

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...