Epilimi i Perhershem i Qimeve Me Lazer

hair-removal-11

Epilimi i qimeve pa dhimbje eshte tashme realitet. Jemi krenare t’iu ofrojme teknologjine me te fundit te lazerit, te dizenjuar per eliminimin e qimeve te padeshiruara me shpejte, pothuajse pa dhimbje dhe me numer seancash me te pakta. Procedura eshte e shpejte, e rehatshme dhe efektive per te gjitha tippet e lekurave, duke perfshire lekuren e nxire.

Me i rehatshem se kurre.

Teknologjia e lazerit diode mundeson levizjet gjithe- perfshiresete kokes se lazerit, duke ngrohur bute dhe ne menyre te sigurte rrenjen e qimeve poshte lekures. kjo procedure iu duket teper e rehatshme per pjesen me te madhe te individeve.

Epilim i sigurte

Procedura eshte e sigurte per te gjitha tipet e lekurave dhe llojet e qimeve. Mund te aplikohet edhe ne lekuren e nxire. Ne qofte se keni qime qe do deshironit te mos i kishit atehere lazeri diode 808 nm eshte ajo qe iu duhet.Te gjitha trajtimet aplikohen nga staf i kualifikuar mjkesh dhe kozmetologesh.

Epilim efektiv

Lazeri diode 808 nm perdor gjatesine e vales (808 nm) me te suksesshme ne epilimin e qimeve, duke e bere ate standartin e arte ne epilimin e qimeve.Ky lazer operon duke perdorur pulse te shpejta te energjise infrared te lazerit diode duke ngrohur folikulin e qimes te vendosur ne shtresat e poshtme te lekures ne menyre graduale derisa ato nuk formojne qime te re.Levizjet gjitheperfshirese eliminojne edhe qimet qe mund te shpetojne pa u kapur nga llojet e tjera te lazerit. Pothuajse te gjitha pjeset e trupit jane te trajtueshme, perfshire kembet, krahet, zonen ebikinit, shpinen, zonen e barkut, fytyren apo qafen. Procedura aplikohet nga dermatologe te trajnuar dhe me experience.

Trajtime te shpejta

Ju mund te arrini rezultate te kenaqshme me disa seanca relativisht te shkurtra.  Pas cdo seance ju mund ti riktheheni menjehere aktivitetit tuaj te perditshem.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...