Procedurat e rigjenerimit te lekures ne SANTE PLUS AESTHETICS

skin-rejuvenationSANTE PLUS AESTHETICS ofron procedurat dhe trajtimet me efektive per cdo moshe dhe cdo tip te lekures, te cilat restaurojne, tonifikojne dhe paraqesin lekuren me te lemuar, me te re.I rendisim si me poshte:

Oksigjenoterapia dhe ozonoterapia
Radiofrekuenca
Trajtimet me mikro-injeksione
Piling-u kimik
Plazem e pasuruar me trombocite (PRP)

Me kalimin e moshes, lekura fillon te plaket bashke me ju. Shenjat e plakjes mund te pershpejtohen si rezultat i ekspozimit ne diell, trashegimise, kequshqyerjes, konsumimit te alkoolit dhe duhanpirjes. Nder shenjat e plakjes permendim lekuren e rrudhur apo te demtuar nga dielli, vijezimet vertikale perreth gojes, vijat rreth syve, rrudhat pergjate qepallave te siperme, njollat kafe apo paraqitja me tone jo te njetrajtshme e lekures.

Ri-siperfaqesimi i lekures eleminon rrudhat dhe shenjat e tjera te plakjes duke bere eksfolimin e siperfaqes se lekures tuaj duke restauruar njekohesisht elasticitetin e lekures.

Telefononi tani  – (355) 42431016 – ose lini takimin tuaj.

Sante Plus Aesthetich
Submitting your information...